Na het winnen van de “koekencup”, winnen de M12 dames nu ook tegen de Molenbeek Rebels

In een spannende wedstrijd tussen CLEM Scherpenheuvel en de Molenbeek Rebels bij de M12 dames, behield CLEM Scherpenheuvel hun ongeslagen status in de competitie door de thuiswedstrijd met een score van 43-29 te winnen.

De overwinning plaatst hen nog steeds aan de top van het klassement met slechts twee wedstrijden te gaan, waaronder een cruciale ontmoeting met hun dichtste achtervolger, de Notre Dame Blue Tigers Leuven, op de laatste dag van de competitie.

In het eerste kwart van de wedstrijd leek het erop dat CLEM nog wat moeite had met het vinden van de juiste combinaties, maar ze begonnen langzaam maar zeker aan hun voorsprong te werken. Desondanks bleven de moedige meisjes van de Molenbeek Rebels terugvechten. Op slechts 3 minuten voor het einde van de wedstrijd slaagden de Molenbeek Rebels erin om slechts 4 punten achter te lopen op CLEM Scherpenheuvel, wat een duidelijk signaal was dat ze nog steeds in de race waren.

Dit was ook het moment waarop CLEM Scherpenheuvel besloot een tandje bij te steken en te laten zien waarom ze de koplopers zijn in de competitie. Ze begonnen dan echt hun spel te spelen om uiteindelijk de wedstrijd met een verdiende 43-29 overwinning af te sluiten. Deze zege bevestigt hun positie aan de top van de ranglijst.

Het belooft heel spannend te worden en het gaat belangrijk zijn dat de meisjes van CLEM Scherpenheuvel blijven focussen op de komende wedstrijden tegen Hageland United en de Notre Dame Blue Tigers Leuven.

Het was trouwens al de tweede overwinning van de week. Begin deze week verkochten ze de meeste koekjes van alle teams in de jaarlijkse koekenverkoop van de club. Ze zijn dus op alle vlakken sterk bezig!