M12 CLEM staat halverwege de competitie ongeslagen aan de leiding

Het was een spannende ochtend in Scherpenheuvel. De M12 dames van CLEM en Leuven Tigers tegenover elkaar in wat beloofde een cruciale wedstrijd te worden. CLEM stond voorafgaand aan het duel ongeslagen aan de leiding van de competitie, met slechts één punt voorsprong op de tweede, de Notre Dame Blue Tigers Leuven. De inzet was duidelijk: CLEM moest winnen om hun leidende positie te behouden, en ze hebben dat doel met glans bereikt.

De wedstrijd begon met een intensiteit die beide teams kenmerkte, met CLEM die vastberaden was om hun thuisvoordeel te benutten. De eerste helft was een ware strijd, met CLEM die aan het einde van het tweede kwart een kleine voorsprong van 21-18 behield.

Na de rust was CLEM er klaar voor om een tandje bij te steken. Ze verdedigden met een grote vastberadenheid en brachten hun aanval naar een hoger niveau. Het was duidelijk dat ze vastbesloten waren om deze wedstrijd te winnen en hun leiderschap in de competitie te behouden. De Notre Dame Blue Tigers Leuven hadden moeite om punten te scoren, terwijl CLEM gestaag hun voorsprong uitbouwde.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een overtuigende overwinning voor CLEM Scherpenheuvel, met een eindscore van 54-30. Deze overwinning stelde CLEM in staat om hun leidende positie in de competitie te behouden en hun status als ongeslagen team te handhaven.

De spelers van CLEM verdienen lof voor hun inzet en teamwork, maar de Notre Dame Blue Tigers Leuven hebben zeker ook een dappere strijd geleverd. Deze wedstrijd zal ongetwijfeld in de boeken blijven als een belangrijk moment in het seizoen voor beide teams. We kijken al uit naar de terugwedstrijd in Leuven.